Over ons

Ontdek hier de Kia modellen. Vraag een testrit aan uw dealer in de buurt. Modèles: Sportage, Picanto, Niro, Cee’d, Rio, Venga, Sorento, Carens, Optima, Soul. Als Erkende Kiaverdeler bieden wij u een uitgebreid gamma aan nieuwe en tweedehandswagens, promoties en service-inspecties aan wagens.

Kia 7 jaar garantie

Kia is de eerste constructeur die een totale fabrieksgarantie van 7 jaar aanbiedt op een wagen. Terwijl de concurrenten u 2, 3 of 3+2 jaar garantie bieden, schenkt Kia u 7 jaar garantie, en dit op de volledige wagen. Zo biedt Kia u de beste garantie aan op de Europese automobielmarkt, zowel inzake duur als draagwijdte van de dekking.

Kia Optima

Niet alleen is de Kia Optima Hybrid diverse malen onderscheiden op het gebied van automobielontwerp, deze opwindende middenklassesedan heeft ook een plaatsje gekregen in het Guinness Book of World Records®: een specifieke Amerikaanse versie van de Optima Hybrid doorkruiste alle 48 aangrenzende staten op het Amerikaanse vasteland met het laagste brandstofverbruik dat een hybride benzinemodel ooit vertoonde.

Kia cee’d

De nieuwe collectie cee’d -modellen maakt het u wat dat betreft bijzonder gemakkelijk. Wilt u maximale elegantie en alledaagse functionaliteit? Neem dan de dynamische 5-deurs hatchback met coupékenmerken. Staan ruimte en veelzijdigheid bovenaan uw verlanglijst? Kies dan de nieuwe Sportswagon. Een verbluffend uiterlijk, kwaliteitsvol vakwerk en innovatieve technologie, voor een leven dat allesbehalve routine is.

Kia Sorento

Sinds zijn begindagen als een echte terreinwagen heeft de Sorento zich ontwikkeld tot een boeiende stads-SUV met een ingebouwde wow-factor. Net als elke andere Kia wordt hij geleverd met onze toonaangevende 7 jaar fabrieksgarantie. Die kunnen wij bieden omdat de Sorento volgens de strengste normen is gebouwd en uitgebreid is getest. Deze uitzonderlijke totaalgarantie van bumper tot bumper is volledig overdraagbaar op volgende eigenaars, wat de restwaarde van uw auto maximaliseert als u hem zou willen verkopen.

New Kia pro_cee’d

De in Frankfurt ontworpen pro_cee’d wordt volgens de allerhoogste normen gebouwd in onze hypermoderne fabriek in Europa. Zoals bij alle Kia-modellen krijgt u op de pro_cee’d onze in de autobranche ongeëvenaarde Kia-garantie van zeven jaar. Deze garantie is bovendien volledig overdraagbaar op alle volgende eigenaars.